AVIANI | Helena hittar äntligen rätt BH-storlek

1041

Helena, 44 år

Scenario 1
Hon kommer in som ny kund och behöver köpa en behå. Även om hon tror hon vet sin behåstorlek i detta fall 85C så måste vi på AVIANI mäta upp henne innan. Detta gör vi med att ta reda på även hennes klädstorlek upp till dvs skjorta/tröja och hennes klädstorlek upptill är 40.

Det visade sig att hennes riktiga behåstorlek är 70F och inte 85C och hon får därmed perfekt stöd för sina bröst och hennes upplevelse är att behån sitter stadigt och skönt på även om det sitter hårdare runt än vad hon är van vid. Hennes rygg och axlar blir även avlastade tack vare att hon bär upp brösten med 80% av stödet i omfånget och max 20% i axelbanden.
Behån är från franska märket Empreinte, är ovadderad helkupa som saknar sömmar och kallas därför även för t-shirt behå.

Nu har vi mätt upp med en vardagsbehå som är välgörande för kunden.

Ämnen i klippet:’
vardagsbehå, behåstorlek, 70F, 85C, Empreinte, ovadderad helkupa,

DELA
AVIANI
Vi på AVIANI anser att varje kvinna är vacker som hon är och att vackra damunderkläder är till för alla, oavsett kroppstyp, etnicitet eller sexuell läggning.Vi älskar vackra underkläder av hög kvalitet men framför allt älskar vi att se en person växa, tycka lite mer om sig själv och om sin kropp. Vi har fyllt vår butik med noggrant utvalda underkläder från världens främsta tillverkare och vår mission är att kunna erbjuda någonting vackert även till dig som normalt har svårt att hitta din storlek eller stil. Hjärtligt välkommen till AVIANI!