Baddräkter ellos 2017

3202

Baddräkter är en riktig klassiker på stranden och är lika bekvämt som det är snyggt. Här ser du ett urval av trendiga och klassiska modeller av baddräkter, vill du ha mer inspirations surf in på ellos.se och se sortiment för att hitta dina favoriter. Hitta färglada, mönstrade, enfärgade baddräkter till dam. Gör strandväskan komplett med en snygg baddräkt.

Baddräkter för din kroppstyp

Att veta hur man klär din kroppstyp är viktigt. I huvudsak ser ut en liten-busted kvinna bäst med en vadderad topp eller grimma passar såsom en halterkini eller en grimma ett stycke som doppar låg i fronten, vilket skapar en illusion av klyvning. En kvinna med en stor byst bör bära en mörk färg på toppen och vara säker på att det har ordentligt stöd. En kvinna med en lång överkropp ser bäst med bottnar som är hög-cut, medan en kort torsoed kvinna ser bättre med låga bottnar, som elongate bålen. För plus-size kvinnor, en mörk botten och en ljusare top skapa en bantning look.

Vilken kroppstyp tillhör du och vilka baddräkter passar?

Det är alltid bäst att välja en baddräkt som passar din kroppstyp och personliga stil. Detta är visserligen mindre viktigt när du ägnar dig åt tävling, men om du träningssimmar så är det viktigt att känna sig bekväm och självsäker både i och utanför poolen.

  • Atletisk: En atletisk kroppsform är tonad med en rak hållning. Baddräkter för en atletiskt kroppstyp bör framhäva kurvorna.
  • Äpple: Den här kroppsformen är mestadels fyrkantig upptill med smalare ben/höfter. Baddräkter för den här kroppstypen bör helst stödja magen och göra den slankare. Vertikala designer och detaljer kan hjälpa till att få kroppen att se smalare och slankare ut.
  • Päron: Den här kroppstypen är vanligtvis smalare upptill och bredare runt ben och höfter. Baddräkter för den här kroppstypen bör fokusera på området omkring bysten och inte höfterna. Detta kan uppnås genom vaddering vid bysten för att skapa illusionen av en större urringning.
  • Timglas: Det här brukar oftast kallas den perfekta kroppstypen eftersom den är symmetrisk ifrån axlar till höfter. Om du har en timglasformad kropp så kan du vara djärv i ditt val av baddräkt och välja en design som visar upp dina kurvor.