VÄLKOMMEN TILL STILKOMPASSEN!

Stilkompassen.se är en kunskapskanal där man via video får tips, idéer, råd och guidning om hur man klär sig rätt, hur man hittar rätt stil, vad man ska ha på sig på bröllopet, festen eller arbetsintervjun.

Ni som butik ska naturligtvis vara en del av stilkompassen.se. Här kan ni berätta om årets stilar och mode, visa upp era tilltalande lokaler, prata om era kläder, utbilda era kunder och bjuda på den kunskap som ni besitter. Att vara en del av stilkompassen är givetvis gratis.

Filma själva med så lite som en mobil, eller ta hjälp av oss. Se erbjudande längst ner på sidan. Tala direkt till tittaren eller gör det i repotageformat – välj det som passar er. Vilket som så kommer ni inom kort se fler kunder i butiken och fler som handlar av er.


VAD ÄR ETT FÖRETAG UTAN KUNDSERVICE?

Vad är det som gör en butik eller ett företag framgångsrikt? Produkter? Läge? Delvis men det är kundservicen som är nyckeln till framgång. Ingen service, ingen försäljning. 

VAD ÄR KUNDSERVICE?

Kundservice är att hjälpa kunden lösa sitt problem eller uppfylla sin önskan. Ni gör detta genom att lyssna, tipsa, prata, diskutera och ge värdefulla råd till kunden. På så sätt skapas ett förtroende. Ett förtroende som leder till att kunden handlar av dig, handlar igen och kanske till och med tipsa sina vänner om er kundservice.

KUNDSERVICE VIA FILM

Stilkompassen.se skapades för dig som driver butik eller är en stilexpert. Vi vill hjälpa er att ge service till era kunder genom film. När folket får se och höra er kunskap när ni tipsar om rätt träningskläder, nyheter om blusar, skor som passar till olika plagg mm, så skapas ett förtroende. Ett förtroende som gör att man vill besöka er, handla av er eller tips en vän.


VAD FÅR JAG NÄR STILKOMPASSEN HJÄLPER MIN BUTIK?

För många är det en hel vetenskap att filma klippa och redigera sin film. Där efter ska filmen laddas upp på sociala medier för att till sist optimeras så att dina kunder, som söker efter dina produkter, ska hitta till din butik. Därför ska du söka hjälp hos stilkompassen.

1

FILMEN MEN TILLTALANDE LOOK

Vi kommer ut till din butik och filmar med professionell utrustning. Vi klipper och redigerar sedan filmen och ger den en tilltalade look. 

2

STARK YOUTUBEKANAL

Vi laddar upp dina filmer på vår Youtunekanal. Vår kanal ger dig stark status och en extra knuff i sökresultaten på Google.

3

OPTIMERAR FÖR DIN BUTIK

Varje film optimerar vi för din butik så att folk hittar till dig, antingen direkt eller via stilkompassen.se. 

12 FILMER FÖR 10 495 SEK

Kom igång med film i er verksamhet och på stilkompassen.se. Du får 12 filmer där vi filmar dig själv eller någon i din personal. Filmerna publiceras på stilkompassens youtubekanal samt på stilkompassen.se. Filmerna kan du dela via Facebook och på er hemsida. Vill du få filmerna fria från stilkompassens logotype och ha möjligheten att ladda upp dem själva på egna kanaler, kan du få detta för 500 SEK/film.

Erbjudandet gäller för dig med butik i Göteborg med omnejd.