MUSA I Hur man bär upp kläder med volym – Snygga oversize plagg – Vårtrender 2017.

1541

Katarina Nordström från mode- och designbutiken MUSA ger oss tips om härliga klädesplagg för våren.

Volym är något vi ofta är lite rädda för. Vi tror att vi kommer se stora eller tjocka ut men glöm det! Våren 2017 är fylld av snygga oversize-plagg. Kläder med volym är ett måste för vår- och sommarsäsongen 2017.
I år matchar vi till och med oversize med oversize, gärna med print för att skapa optimal effekt. Vi inspireras av japanskt mode. Detta sätt att klä sig skapar en lite stelare look där vi tar mer plats utan att det ser för stort ut. Matcha gärna oversize och print med sneakers på dagen och med ett par snygga pumps till kvällen.

Oversize-blusar är snyggt i vår. Det ger mycket volym och skapar mycket rörelse utan att göra så att kroppen uppfattas som stor. Matcha gärna en oversize-blus tillsammans med ett par smala skinnbyxor.

Långa t-shirts med print är det perfekta sommarplagget för att studsa ner till stranden. Matcha gärna detta plagg med ett par snygga sneakers eller varför inte barfota för att få den där härliga sommar-looken? För att skapa en lite lyxigare kvällskänsla kan man matcha en oversize t-shirt tillsammans med ett par klackar och ett bälte till midjan.

Trekvartsbyxor är något vi kommer att få se mer av i sommar. Matcha detta plagg med en instoppad t-shirt. Denna modell av byxor gör det möjligt att få visa våra strumpor så matcha gärna trekvartsbyxor med ett par detaljerade och färgglada strumpor.

Relaterade sökningar: topp, top, mode 2017, shopping göteborg, accessoarer, butik fashion, fashion house, Volym, roligt, leka, överdriven axel, mixa, oversize, print, kraftiga, matiga, material, asiatiska influenser, petite, mönster på mönster, stelare, ta mer plats, byxor, trekvartslängd, sneakers, dagen, kvällen, pumps, klackar, blus, rörelse, flow, mycket volym, stor, smala skinnbyxor, lång t-shirt, barfota, stranden, jobbet, byxa under, högklackat, bälte, kvällskänsla, bomull, hög midja, tight t-shirt, strumpor, volanger, nitar, blommor.