Vi gör modereportage i er butik

Stilkompassen.se är ett nytt modemagasin enbart i rörliga bilder. Vi gör reportage i er butik där ni får chansen att visa upp er passion och kunskap inom ert koncept. Detta kommer garanterat leda till fler besökare och kunder till er butik/webbshopp.

Vill er butik vara med? anmäl er då vi formuläret nedan.

Hotet från e-handeln

Fysiska butiker får allt svårare att överleva med konkurrensen från e-handeln. Billigare priser och fördelaktiga leveranser gör det svårt för butiker att konkurrera. Det finns dock en fördel som inte e-handeln har – den personliga servicen. Personlig service, kunskap och passion konkurrerar ut pris alla dagar i veckan. Detta vill vi förmedla via stilkompassen.se. Vi gör reportage, guider och besök i din butik och tillsammans hjälper vi era kunder att hitta rätt stil.

Ökad försäljning

Video säljer mer, så är det bara. Det finns inte en undersökning som visar motsatsen. Problemet är att det kan vara dyrt och komplicerat att komma igång. Men inte nu.

Kostnadsfritt

Stilkompasssen.se är helt reklamfinansierad precis som vilket annat modemagasin. Reklam visas innan och efter klippen och konkurrerar inte med ert varumärke.

Vad är haken?

Det finns ingen hake. Konceptet bygger på win-win-win. Ni som företag får exponering, annonsören förknippas med bra innehåll och vi tjänar pengar på annonser.

Vilka är vi?

Personerna bakom Stilkompassen är Fredrik Westerstad, filmare och entreprenör, samt Frida Zetterström, stylist och modeexpert på TV4 samt P4 Göteborg.

Hur går det till?

Tänk dig en realityserie för ett populärt varuhus. En ur er personal blir filmad under helt vanliga omständigheter. Vi kan gå runt i butiken och ni tipsar om bra plagg för festen eller heta trender i vår. Ni bestämmer. Det viktiga är att ni förmedlar någon form av värde som gör att tittaren blir nyfiken på er butik eller plaggen ni visar.

Vi kommer till er och filmar 30-60 minuter varje månad. Vid varje tillfället ska fyra unika ämnen filmas som sedan blir fyra unika avsnitt. Avsnitten visas ett per vecka och är helt fristående vilket innebär att ni kan lägga upp det på er hemsida/Facebooksida utan att någon konkurrent får snålskjuts på ert varumärke.

Filmklippen laddas upp på Stilkompassens Youtubekanal och det är enkelt för er att klistra in klippen på er hemsida eller Facebooksida.

Vi söker tio butiker inom ett beränsat som vill vara med och starta igång stilkompassen.se. Vi är övertygade om att er medverkan i programserien kommer vara både rolig och givande då fler får upp ögonen för just er butik och era varumärken.

Är du intresserad? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort. Eller ring Fredrik på 0709-180011.


Alla fälten måste fyllas i.

Ditt namn (obligatorisk)

Butikens namn (obligatorisk)

Butikens adress

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer

Exempel/Inspiration

Nedan ser ni några exempel/inspirationsfilmer om hur ni kan jobba. Ni behöver absolut inte titta in i kameran utan istället prata med en reporter.

Exempel på nya filmade reportage i Göteborg