Den nya kunskapskanalen inom stil & mode

Stilkompassen.se är en kunskapskanal där man via video får tips, idéer, råd och guidning om hur man klär sig rätt, hur man hittar rätt stil eller vad man ska ha på sig på bröllopet, festen eller arbetsintervjun. Är du butiksägare, driver du ett klädmärke, är modevetare eller designer? Fortsätt läs och se hur du blir en del av stilkompassen.se. 

För vem är stilkompassen skapad?

För Butiker

Visa upp er kunskap, passion och service genom att berätta om årets stilar och mode. Utbilda era kunder och bjud på den kunskap ni besitter. Kundservice är nyckeln till en välmående enonomi. 

För klädmärken

Demonstrera era plagg och sätt ihop passande outfits mot olika målgrupper. Visa kvalitén i era kläder och ge era kunder inblick i ert skapande. Bästa sättet att visa hjärnan och hjärtat i ert klädmärke är via Video.

För stilexperter

Är du en stilexpert eller rent utav en kläddesigner? Gör din röst hörd och dela med dig av din värld. Visa din expertis och lär folket att klä sig rätt .  


Stilkompassens tjänster?

Reklamplats

Frida Zetterström är programledare för Stilkompassens webbprogram. Här hjälper hon kända och okända människor att hitta sin stil. Ni som företag vara med som sponsor. Reklam innan och efter eller varför inte en produktplacering här och där.

Ert egna TV-program

Vill ni ha ett helt eget program bara för ert företag, klädmärke eller butik? Klart vi kan hjälpa er. Vi ger er publik och era kunder ett innehållsrik program som bygger förtroende och nya affärer åt er.

Filma i butiken

Tycker ni det är svårt och tidskrävande att filma själva? Vi gör det åt er. För 875 SEK/film kommer vi och filmar i er butik. Vi klipper och producerar filmen för att till sist optimera den på youtube. När man söker efter era produkter ska ni vara det enda alternativetI

Är du filmare? Hjälp butiker, klädmärken, stilexperter och designers att möta sin publik via film. Du säljer enkla, snygga innehållsrika och kostnadseffektiva filmer. Klicka på knappen ovan för att kontakta oss.